Zayıflama aşısı

Zayıflama aşısı

İnatçı karın yağlarınızı kolay ve etkili bir şekilde kaybettirmenin sırrı olarak sunulan, metabolizmayı düzenlediği iddia edilen zayıflama aşısı gerçekten işe yarıyor mu?

Amerikan Hükümeti, sağlık harcamaları içinde bütçede büyük sorunlar açan en büyük problemi olarak gördüğü obeziteye karşı yıllardır ilaçlı veya ilaçsız çözüm bulmaya çalışıyor.

Zayıflama aşısı

Amerikan Hükümeti, bilimsel, biyolojik ve kimyasal alanda çalışma yapan tüm kurumlarını ve tıp camiasını bu konuda seferber etmiş durumda. Zayıflama aşısı, obeziteye karşı çözümler geliştirmek için doktorlar tarafından yapılan çalışmaları sonucunda ortaya çıktı.

Zayıflama aşısı nedir?

Son günlerin revaçta konusu zayıflama aşısı hakkında merak edilenleri Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Dik anlattı.

500 kalorilik diyet ve zayıflama aşısı

Kilo ve metabolizmanıza özel olarak 20 ya da 40 günlük kürler halinde uygulanan zayıflama aşısı, 500 kalorilik diyet yaparken acıkmamanızı sağlıyor. Günde ortalama 500 kalori tüketmeniz ve bunu yaparken zayıflama aşısı kullanmanız.

500 kalorilik diyet programında sebze ve salata ağırlığı var. Öğle ya da akşam yemeğinde yoğunluğu nereye kaldırmanız gerektiği sizin tercihiniz.

Diyet ve zayıflama aşısı mutlaka doktor kontrolünde yapılmalı. Çünkü önce sağlık durumunuza göre bu programa uygun olup olmadığınızın tespiti yapılıyor.

Bu kontrolden sonra diyete ve aşıya başlıyorsunuz, program bittikten sonra da vücudu kontrol altında tutuyorsunuz. Aşılardan sonra birden bire aşırı yemeğe dönmemeniz gerekir. Protokol tamamlandığında zaten aşırı yemek yemek istemiyorsunuz. Hipotalamusta iştah merkezinin bu program ile baskılanması sonucu kişi aşırı yemeğe ihtiyaç duymadan normal bir beslenme rutinine girebiliyor.

Zayıflama aşısı yağları da yakıyor

Zayıflama aşısı iştahınızı baskılamak dışında, vücuttaki yağ depolarını parçalayarak size günlük 4000-5000 kalorilik enerji ortaya çıkarıyor. Aşırı yemek yemediğiniz takdirde bu enerji hem sizin bütün gün boyunca dinç olmanızı sağlıyor; hem de sürekli bir yağ yakımı olduğundan vücut kas kütlesinden kaybetmiyor. Bu da kişinin verdiği kilolarla daha fit ve sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Yaz aylarında diyet takvimi

Yaz aylarında da diyet takvimine uygun olarak bir beslenme ve aşı düzeni kurularak program uygulanabiliyor. Yapılması gereken kişilerin doktorlarının önerdiği ve diyete uygun yemekler yiyip aşılarını olmaları.

Akşamları da yine hafif, düşük kalorili ve yağsız şekersiz beslenmeye özen göstermeleri. Aşı, vücut yağlarını yakarak enerji ortaya çıkardığından kişiler halsiz olmuyorlar ve özellikle çalışanlar konsantrasyon azalması yaşamıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güzellik

Diyet

Anne - Bebek