2009 yazının moda renkleri

2009 İlkbahar – yaz sezonunda moda renklerin hangileri olduğunu biliyor musunuz? Ya da gardırobunuzda kış kıyafetlerinizin yerini yazlıklarınız aldığında geçen yıldan kalan hangi kıyafetlerinizi yine baş tacı etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? İşte merak ettiğiniz soruların cevapları…

Siyah-beyaz

Geçen yıl podyumlarda birçok siyah-beyaz kombinasyonu gördük. Yüksek kontrastlı bu iki renk 2009’da yine geri döndü. Sofistike ve şık iki renk olan siyah-beyaz çiçekli desenlerle karşılaştırıldığında daha stil sahibi biri olarak gözükmenizi sağlar. Fakat geçen sezondan kalan siyah beyaz çiçekli elbiselerinizi gözden çıkarmayın çünkü onları bu yaz da giyebilirsiniz.

Bej rengi

Krem renginin açık tonları ve kum rengi… 2009 ilkbahar modasındaki krem rengi modasının bir ton daha açığını yaz sezonunda da kullanabilirsiniz. Bu renkleri koyu kahverengi ile birlikte kullanabilirsiniz. Haki de bej rengi ile kombinlenebilecek renkler arasında…

Turkuaz

Turkuaz ve denizci mavisi sıcak yaz günleri için bu yıl da en uygun renklerden… Çünkü turkuaz tüm ten renklerine uyar bu nedenle de gardırobunuza turkuaz kıyafetler eklemek yapacağınız en doğru alışveriş olacak.

Turkuazla birlikte toprak renkleri kullanmak isterseniz kahverengi, daha sofistike birliktelikler için siyah ve daha özgür bir tarzınız olsun istiyorsanız beyazı tercih edebilirsiniz.

Turkuaz kıyafetleriniz için aksesuar seçecekseniz limon yeşilini tercih etmelisiniz. Aksesuar rengi seçenekleriniz arasında kırmızı, mor ve sarı da var. Aksesuar renginizi seçerek turkuaz kıyafetleriniz için birbirinden değişik görünümler elde edebilirsiniz.

Sarı

2009 ilkbahar-yaz sezonuyla birlikte sarı renk, üç sezondur moda. Turkuazın aksine sarı her tene uygun değildir. Fakat ben bir sarı tutkunuyum diyorsanız keyfini çıkarın… Geçen yıl giydiğiniz sarı kıyafetlerinizi gardırobunuza tekrar alın bu ilkbahar-yaz sezonunda da keyifle kullanın. Sarının sizi zayıf göstermediğini düşünüyorsanız bu rengi ayakkabınızda ya da çantanızda da kullanabilirsiniz.

Metalik renkler

Metalik renkler 2009 ilkbahar-yaz sezonunda da parlamaya devam ediyor. Metalik renklerde bulabileceğiniz her renk bu sezonda moda. Altın, bronz ya da kurşuni… Metalik renklerin en büyük ayrıcalığı her renk aksesuarla uyum sağlamasıdır. Ayrıca sadece gece için değil ünlü yıldız Jessica Simpson gibi gümüş renkli ayakkabılarınızı bu yaz gün ortasında şık bir öğlen yemeğinde de kullanabilirsiniz.

Tek dikkat etmeniz gereken detay gümüş rengi bir ayakkabıyla gümüş rengi bir çantayı aynı anda kullanmamak.

“2009 yazının moda renkleri” için 4 yanıt

  1. bu yazın renklerini bilmeden bu renkleri giyiyorum ama metalik renkler? neler oldugunu anlamadım acaba gül kurusu gibi renkler mi bilen varsa yazsın

  2. iyi ama bütün bunları kullanmak çok ağır olmaz mı? sarı ayakkabıda biraz tuhaf kaçmaz mı çantada olsa neyse de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güzellik

Diyet

Anne - Bebek